Na ryby
-
DST
10.01km
-
Teren
5.00km
-
Czas
00:31
-
VAVG
19.37km/h
-
Sprzęt RIP - Accent ElNorte
-
Aktywność Jazda na rowerze
Poniedziałek, 16 maja 2011 | dodano: 16.05.2011
Jako że naszła mnie dziś ochota na smażoną rybę i przypomnieć sobie chciałem jak to jest z wędkarstwem, przejechałem się rowerem na ryby pospinningować... pierwszy raz po wielu latach przerwy. Zapewne dziwnie wyglądałem nad jeziorem z wędką, w kasku, spodniach rowerowych i butach SPD, ale wolałem wygodniej na rowerze jechać :P
Jedna z ciekawszych miejscówek
i dzisiejszy połów, któremu ze względu na wymiar ochronny darowałem życie
No nic... świeża rybka z jeziora nadal zostaje w sferze marzeń :P
komentarze
Karolina | 11:56 środa, 18 maja 2011 | linkuj
no miejscówka faktycznie fascynująca ale z rybki niezła sztuka :D mniam mniam :D trza się obejść smakiem :D
vanhelsing | 18:49 wtorek, 17 maja 2011 | linkuj
Kiedyś raz do wiaderka złapałem jakaś rybkę, była wielkości palca, ale nie przeszkadzało mi to we wrzuceniu jej na grilla :D
Aga | 07:43 wtorek, 17 maja 2011 | linkuj
na ryby z firemanem... oj z głodu można by umrzeć bo nawet wegetariańskiego kalosza nie złowił ;-)
rowerowaann | 21:20 poniedziałek, 16 maja 2011 | linkuj
niezła miejscówka. narobiłeś mi smaka na tą rybę:)
jelon85 | 20:33 poniedziałek, 16 maja 2011 | linkuj
Do czego to apetyt może doprowadzić człowieka :D
Ktoś miał świetny pomysł na zrobienie takiego pomostu i poszedł na łatwiznę. Ciekawe jakby pociągła porządna rybka, czy byś utrzymał równowagę...głęboko tam było?
Ktoś miał świetny pomysł na zrobienie takiego pomostu i poszedł na łatwiznę. Ciekawe jakby pociągła porządna rybka, czy byś utrzymał równowagę...głęboko tam było?
tomek80 | 19:34 poniedziałek, 16 maja 2011 | linkuj
Miejscówka dobra nie mało odwagi trzeba mieć żeby tam wejść,a tylko jedna się dała złapać na blaszkę czy coś jeszcze się udało? :-) P
jOzzy | 19:22 poniedziałek, 16 maja 2011 | linkuj
Ładna sztuka, szkoda że w wymiarze ochronnym.
Nic tak dobrze nie smakuje jak jedzonko zdobyte własnoręcznie.
Pozdrower !
Komentuj
Nic tak dobrze nie smakuje jak jedzonko zdobyte własnoręcznie.
Pozdrower !